Työpalvelu

4H SIIVOUSPALVELU JA KOTIAPU

 

Tarjoamme kotitalouksille siivouksia (myös autojen sisäpesu), ikkunanpesua, nurmikonleikkuuta ja haravointia pääasiallisesti 15-29 v nuorten suorittamana. Siivoukset ja työt tehdään asiakkaan omilla välineillä ja pesuaineilla.Teemme myös pienten toimistojen siivouksia sekä taloyhtiöiden nurmikonleikkuuta.

 

Palveluiden hinta:

* Perushinta 27,90 €/h (sis. alv 24%)

* Palvelusopimuksella 22,50 €/h

 

Tuntihinta on yhdestä työntekijästä. Olemme Siikalatvan kunnan hyväksymä palveluntuottaja. Palvelusopimushinnan voi saada 4H-kotiavun asiakas, jolla on iän, sairauden tai muun vamman aiheuttama toimintakyvyn alentuminen. Myös lapsiperheillä voi olla mahdollisuus palvelusopimushintaan. Mikäli olet oikeutettu palvelusopimukseen, työstä ei veloiteta arvonlisäveroa. Asiakkaan tulee itse hankkia lausunto sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajalta.

 

Hintoihin lisätään mahdolliset matkakorvaukset. Kilometrikorvaus autoa tai mopoa käytettäessä laskutetaan kulloinkin voimassa olevien verohallinnon enimmäismäärien mukaan. Kilometrikorvaus v. 2018 on 0,42 €/km + alv 24% (palvelusopimuksella alv 0%).

 

Suorittamamme työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvahennyksen omavastuu on 100 €/henkilö/vuosi, katso https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

 

Tilaukset Siikalatvan 4H-yhdistys p.040-5200065.