Kerhot

Koronatilanteen vuoksi 4H-kerhot päättyvät 1.12.2020 lukien. 

Kerhojen käynnistys on meneillään. KAIKKI KERHON OHJAUSTYÖSTÄ KIINNOSTUNEET! Haemme ohjaajia koko Siikalatvan alueen kattavaan 4H- kerhotoimintaan. Aiheina mm. eläimet,liikunta, kädentaidot ja kokkaus. Ota yhteyttä p. 040 520 0065 tai siikalatva@4h.fi

 

 

KOKEILE JA KIINNOSTU! Kerhon ohjaustyöstä maksetaan. Tunnollisuus ja ahkeruus ovat pop. Ota heti yhteyttä, jos vaan sinulla on selvää säveltä siitä, minkälaista kerhoa olet halukas ohjaamaan.

KERHOTOIMINNAN PÄÄPIIRTEITÄ

* Kerhonohjaaja pitää päiväkirjaa kerhossa kävijöistä. Päiväkirjaan merkitään vähimmillään osallistujien nimet, sekä yhteystiedot. Vanhempien yhteystiedot ovat hyvä apuväline ohjaajille, mikäli jotain ilmoitettavaa tulee. 

*Kerhoon tullaan ajallaan, maks. 10min ennen kerhon alkua, ja lähdetään kotiin kun kerho loppuu. (ajat ilmoitettu kerhokohtaisesti) Mikäli kerhotilan ovet ovat auki, odotetaan ohjaaja paikalle.

* Toimintatilat siistitään yhdessä kerhonohjaajan kanssa kerhon päätteeksi. (yhteiset tilat, käyttäjiä monta, on mukava tulla kerhoon kun on siistiä toisten jäljiltä)

* Liikuntakerhoissa noudatamme turvallisuutta.Jääkiekkokaukalossa kaikilla pelaajilla on kypärät päässä. Myös muut mahdolliset suojat ovat suotavia. Sählypeleissä kypärä on pakollinen maalivahdeilla. Pelataan reilun pelin säännöillä :-) 

* Kaikissa kerhoissa on omat säännöt. Kun noudatamme yhteisiä, yhdessä sovittuja sääntöjä, on kerhossa kaikilla mukavaa ja turvallista!

* 4H-jäsenmaksun maksamalla vakuutusasiat ovat kunnossa tapaturman varalta.

 

 

 

 

Hae kerhonohjaajaksi

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.